Agronda Distribuție S.R.L. este o companie înființată în anul 2019. Având ca obiect principal de activitate comercializarea furajelor pentru animale, sub marca proprie “Agronda”, oferim produse și servicii pentru creșterea animalelor, atât într-un sistem intensiv, cât și gospodăresc. Ne dorim ca produsele și serviciile oferite să satisfacă cerințele crescătorilor de animale din România. Ne propunem, de asemenea, să oferim colaboratorilor o distribuție de calitate și un portofoliu de produse diversificat.

Pe lângă activitatea de distribuție a furajelor “Agronda” , suntem reprezentanții pe piața din România a trei companii din Austria. Prin aceste colaborări ne dorim să punem la dispoziția fermierilor o gamă de utilaje și produse agricole care să le ofere acestora sprijin în activitatile desfășurate. Oferim asistență în implementarea proiectelor.

În demersul de a ne atinge obiectivele profesionale, milităm pentru excelența și câștigul reciproc al partenerilor, al furnizorilor, precum și al clienților noștri.

Ne mândrim cu brandurile pe care le oferim și vă asigurăm că depunem constant eforturi pentru a ne lărgi gama de produse. Vrem să contribuim la dezvoltarea agriculturii românești, oferind fermierilor produsele și serviciile unor producători de renume (atât din țară, cât și din străinătate).